ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bamirësi rraciste!

Dhe një herë Agimi i Artë organizoj një aktivitet bamirsie! Dhe një herë partia ultranacionaliste shpërndahu ushqime dhe dhurata VETËM PËR GREKË. Aktiviteti u organizua në Pire në qëndrën e Pireut, jashtë teatrit bashkiak! Ndihmat sigurisht,sipas dëshmitarëve, shoqëroheshin dhe me propagandën klasike politike kundër qeverisë, emigrantëve etj etj.

 

Na kujtohet dhe përpara disa muajve ku në një ” Aktvitet Bamirsie”  një deputet i partisë në fjalë përzente një plakë dhe nuk i dhanë ushqim vetëm se ishte e huaj!

 

Partia në Xrisi Avgi një nga vlerat që mbron janë ato të fesë ortodokse! Vallë kush fe thotë që mos të ndihmosh një njeri tjetër që ka nevojë vetëm se është i një nacionaliteti tjetër?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top