ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Αθώοι οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά των εργατών στη Μανωλάδα [βίντεο]

Αθωώθηκαν από το δικαστήριο της Πάτρας το μεσημέρι της Τετάρτης ο φραουλοπαραγωγός N. Βαγγελάτος και ο ένας από τους τρεις επιστάτες που κατηγορούνται για την επίθεση με καραμπίνες σε βάρος μεταναστών εργατών στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας.

Για τους άλλους δύο κατηγορούμενους Γ. Χαλούλο και Θ. Αποστολόπουλο, το δικαστήριο απεφάνθη πως είναι αθώοι για την εμπορία ανθρώπων και ένοχοι για τη σωματική βλάβη -πυροβολισμούς – με την ποινή να ανακοινώνεται εντός ολίγου.

Να σημειωθεί πως η απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με το patrastimes.gr είναι ομόφωνη (7-0), γεγονός που σημαίνει ότι η απόφαση δεν εφεσιβάλλεται.

Στο άκουσμα της απόφασης μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων και συλλόγων στήριξης των μεταναστών εργατών προχώρησαν σε κατάληψη του οδοστρώματος της οδού Γούναρη έξω από τα δικαστήρια.

Πηγή: Απόφαση -πρόκληση: Αθώοι οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά των εργατών στη Μανωλάδα [βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/165125#ixzz38wuAWr6V

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top