ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αthens Tech College, το πρωτοποριακό κολέγιο αποτέλεσμα της δημιουργίας του BCA College και της πολυεθνικής εταιρείας Ιntracom Holdings

Αthens Tech College, το πρωτοποριακό κολέγιο αποτέλεσμα της δημιουργίας του BCA College και της πολυεθνικής εταιρείας Ιntracom Holdings

Το Αthens Tech College, αποτέλεσμα της δημιουργίας του BCA College και της πολυεθνικής εταιρείας Ιntracom Holdings,με πτυχίο από το University of Sheffield, θα ήθελε να σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα μίας ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσας έρευνας που διεξήχθη με πολύ επιτυχία, αναφορικά με την αγορά της πληροφορικής και των ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα.

Τα στοιχεία της έρευνας είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για την ελληνική οικονομία, σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο όπου η Ελλάδα καλείται να ανοικοδομηθεί και να δώσει έμφαση σε τομείς της οικονομίας οι οποίοι θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας , το πιο άμεσο ζητούμενο για την επιβίωση της Ελληνικής οικονομίας.

Όπως θα διαπιστώσετε από τα αποτελέσματα της έρευνας, καταδεικνύεται η άμεση ανάγκη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση , εξειδικευμένων θέσεων στους τομείς της πληροφορικής και συγκεκριμένα στο cloud computing, mobile applications, and internet security, ενώ για τα επόμενα χρόνια θα προκύψουν εξειδικευμένες ανάγκες στους τομείς των robotics και internet of things.

Στο Athens Tech college προσφέρουμε δύο ειδών κατευθύνσεις στις Μεταπτυχιακά μας προγράμματα. Η πρώτη αφορά φοιτητές και εργαζόμενους οι οποίοι θα επιθυμούσαν να κατανοήσουν πώς το τεχνολογικό τους background θα μπορούσε να συνδυαστεί με εξειδικευμένες γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων μέσω ενός τεχνολογικού MBA, του προγράμματος ΜΒΙΤ ( Management of Business Innovation and Technology).

H δεύτερη αφορά Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο advanced software engineering , με κατευθύνσεις mobile applications, internet security, and big data analytics, εξειδικευμένες ειδικότητες που αναζητά διακαώς η αγορά εργασίας.

Τέλος θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε , ότι στο Athens Tech College, λειτουργούν προγράμματα internships( μαθητείας ) σε εταιρείες του ομίλου Intracom, καθώς και ταμείο οικονομικής ενίσχυσης με επιχορήγηση έως και 35% των διδάκτρων , για υποψήφιους φοιτητές που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.

Στο ακόλουθο you tube channel θα βρείτε τα αποτελέσματα της έρευνας καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το πιο εξειδικευμένο κολέγιο σπουδών τεχνολογίας και πληροφορικής στην Ελλάδα.
https://www.youtube.com/channel/UC6u_wm-7R2EhYvvsg60hdlg

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα www.athtech.gr  η  καλέστε στο  210-8088 008

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top