ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ασύλληπτο! Το τραγικό αστείο που έγινε πραγματικότητα με το Boeing

Το αστείο ενός ολλανδού στο Facebook για το Boeing φαίνεται πως τελικά εξελίχθηκε τραγωδία αφού έκανε πλάκα για το τί θα γίνει εάν εξαφανιστεί κι αυτό το αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας. Η ζωή τελικά κάνει απίστευτα και τραγικά παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων!
Ένας Ολλανδός που φέρεται να είναι επιβάτης του μοιραίου Boeing των αερογραμμών της Μαλαισίας πριν επιβιβαστεί θέλησε να αστειευτεί με αφορμή το εξαφανισμένο Boeing πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό και έβγαλε μία φωτογραφία το αεροσκάφος με το οποίο θα ταξίδευε.
Ανέβασε μάλιστα τη φωτογραφία στo Facebook με τη φωτογραφία του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών και έγραψε στη λεζάντα “εάν το αεροπλάνο εξαφανιστεί, μοιάζει με αυτό”.

ollandos_420_420
Το αστείο αυτό του Ολλανδού επιβάτη βρήκα αμέσως ανταπόκριση απο τους φίλους του οι οποίοι του εύχονταν καλές διακοπές.
Λίγες ώρες όμως αργότερα, όταν έγινε γνωστό ότι το Boeing από το Άμστερνταμ συνετρίβη στην Ουκρανία επικράτησε πανικός στο Facebook με τους φίλους του ολλανδού να ρωτούν εάν μπορεί να συνέβη κάτι τόσο τραγικό.
Πάντως, επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο αριθμός της πτήσεις από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ σε συνδυασμό με το χρόνο που ανέβασε την φωτογραφία το συγκεκριμένο άτομο στο Facebook ταιριάζει και εκφράζονται φόβοι ότι τελικά ήταν και αυτός επιβάτης της μοιραίας πτήσης.

ΠΗΓΗ https://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-174514310.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top