Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Aroganti – Kurorat Fiks Tour vazhdon në të gjitha qytetet e Shqipërisë

Mbas koncertit të suksesshëm në Sarandë dhe Vlorë, ditën e nesërme(15 Tetor) ata do të shfaqen në Gjirokastër 15 tetor ora 19.00 AnGelo Club.Aroganti dhe Kurorat fiks vazhdojnë të ngrejnë adrenalinën e të rinjëve shqiptarë duke interpretuar muzikën e tyre unike,ky është rasti më i mirë për ti parë dhe ju live ata në datat e mëposhtme:

 

Sarandë 5 Tetor

Vlorë 7 Tetor

Berat 10 Tetor

Fier 12 Tetor

Gjirokastër 15 Tetor

Elbasan 19 Tetor

Tiranë 21 Tetor

Sponsor komunikimi Albanians.Gr dhe http://www.facebook.com/albanikineolaia( Rinia Shqiptare në Greqi)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top