ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απολογείται σήμερα ο τραγουδιστής απ’την Θεσσαλονίκη που συνελήφθη στην Αλβανία

Απαρηγόρητος, σοκαρισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο 27χρονος Παναγιώτης Μαρκόπουλος, ακούει τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να καταθέτουν στο δικαστήριο για το πώς εντόπισαν τον νεαρό Έλληνα τραγουδιστή την ώρα που προσπαθούσε να περάσει από τα σύνορα δεκάδες κιλά ναρκωτικών.

Ο ίδιος αλλά και η συνάδελφος και φίλη του Αναστασία Βογιατζή, υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα πλεκτάνης και δεν γνώριζαν για τα 63 κιλά χασίς που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους.

Μέσω των συνηγόρων τους οι δύο Ελληνες τραγουδιστές φέρονται αποφασισμένοι να κατονομάσουν στις αλβανικές διωκτικές αρχές το συγκεκριμένο άτομο υποστηρίζοντας ότι δε γνώριζαν το παραμικρό για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν. Και οι δύο παραμένουν κρατούμενοι στην Αλβανία όπου και θα βρίσκονται για τουλάχιστον άλλους τρεις μήνες οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και στη συνέχεια να οριστεί η δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας seleo.gr, oι δικηγόροι των δύο συλληφθέντων κάνουν λόγο για άψογη συμπεριφορά των αλβανικών αρχών απέναντι στους πελάτες τους καθώς και κάνουν λόγο για καλές συνθήκες κράτησης.

Πηγή: www.himara.gr

 

Διαβάστε Ακόμα

Δυο Ελληνες τραγουδιστές αφού τραγούδησαν στην Αλβανία, πιάνονται με 65 κιλά χασίς στα συνορα

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top