Shqip

Aplikoni per vize turistike

Aplikoni per vize turistike

Per te gjithe ju qe interesoheni te  vizitoni Angline ose Shtetet e Bashkuara te Amerikes, (dhe permbushni kriteret e nevojshme) stafi yne mund te marri persiper te plotesoje aplikimin per ju.

VINI RE: NE MARRIM PERSIPER TE BEJME APLIKIMIN ONLINE DHE TE MBYLLIM TAKIMIN PER NE AMBASADE! NE ASNJE MENYRE NUK JAPIM NE VIZE APO DICKA TJETER! NDIHMOJME VETEM PER TE PLOTESUAR APLIKIMIN! QARTE DHE THJESHT VIZAT JEPEN VETEM DHE VETEM NGA AMBASADAT PERKATESE! 

Stafi jone perbehet nga persona qe kane pervoje shumevjecare ne kete fushe dhe gjithashtu bashkepunojme me zyra emigracioni ne shtetet e lartpermendura.

Zyra jone ndodhet ne Athine.

Per me shume informacione dhe takime, mund te  kontaktoni tek: 698 86 96 898

Orari i komunikimit 10.00-17.00

 

12570960_10207054499454304_2006301093_n

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top