ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτη δήλωση  Έλληνα βουλευτή “Οι Αλβανοί είναι αρνάκια μπροστά σε Αλγερινούς και Μαροκινούς”

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου στη Βουλή, ο οποίος μίλησε για «λαθραίους λαθρομετανάστες» και απέδωσε σε συγκεκριμένες εθνικότητες εγκληματική συμπεριφορά.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής «Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων», ο κ. Καπερνάρος ισχυρίστηκε ότι «πιο επικίνδυνοι εγκληματίες είναι οι Αλγερινοί και μετά οι Μαροκινοί», για να προσθέσει ότι «μπροστά τους οι Αλβανοί είναι αγγελούδια και αρνάκια».

Η τοποθέτηση του κ. Καπερνάρου προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου που έσπευσε να παρατηρήσει ότι «η Βουλή ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο και παρ’ όλα αυτά ένας βουλευτής έχει ρατσιστικό λόγο εντός της επιτροπής».

«Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας τα αδέρφια σας, τους λαθραίους λαθρομετανάστες» απάντησε ο κ. Καπερνάρος, προκαλώντας την έκρηξη της κ. Κατριβάνου που του απάντησε: «Είστε χυδαίος! Είστε ρατσιστής!».

Ο λόγος του κ. Καπερνάρου οδήγησε τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ανδρέα Κουτσούμπα, να ανακαλέσει στην τάξη τον βουλευτή και να σχολιάσει πως όσα λέει είναι για τις τηλεοράσεις.

«Εγώ σάς ανακαλώ στην τάξη, γιατί λέτε πως όσα είπα είναι για τις τηλεοράσεις» επέμεινε, όμως, ο κ. Καπερνάρος.

ΠΗΓΗ http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231362802#.VGJT0ilQ24F.facebook

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top