ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντίρριο – Γιάννενα: Έτοιμος ο δρόμος στο μεγαλύτερο μέρος

Αντίρριο – Γιάννενα: Έτοιμος ο δρόμος στο μεγαλύτερο μέρος

Μια ανάσα δρόμος μένει να ολοκληρωθεί. Τα 9 στα 10 χιλιόμετρα είναι έτοιμα, το ποσοστό ολοκλήρωσης των έργων έχει αγγίξει το 89% και απομένουν… λεπτομέρειες για να παραδοθούν στην κυκλοφορία μεγάλα τμήματα που θα μειώσουν άμεσα τη διαδρομή κάτω από τις 2 ώρες.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο πιο πολυσύχναστος για εμάς τους Αλβανούς που ζούμε στην Ελλάδα, διότι είναι ο δρόμος που οδηγεί στην Κακαβιά που είναι ο συνοριακός σταθμός με την μεγαλύτερη διέλευση. Καθημερινά από τον σταθμό της Κακαβιάς προς την Αλβανία και την Ελλάδα περνάνε δεκάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία  και φορτηγά.

Με τον νέο δρόμο  το ταξίδι από την Αθήνα μέχρι την Κακαβιά, θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες με το αυτοκίνητο από 5+ που ειναι σήμερα, και περίπου 5 ώρες με το λεωφορείο από 6 μισή ώρες που κάνει σήμερα περίπου.

Όταν δε ολοκληρωθεί και ο δρόμος Πάτρα-Κόρινθος, τότε ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ταξιδέψουμε στην Αλβανία θα μειωθεί ακόμα περισσότερο

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top