ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Σαμαρά για το φράχτη του Έβρου 

Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη περιοδεία του στον Έβρου αναφέρθηκε και στον φράχτη του Έβρου, το οποίο χαρακτήρισε ως σημαντικό μετρό προστασίας του συστήματος υγείας, του ασφαλιστικού τομέα και γενικότερα του Ελληνισμού..

«Αυτός ο φράχτης που είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, είναι το αποτρεπτικό εμπόδιο που απέτρεψε την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έμπαιναν ανεξέλεγκτα μέσα στην Ελλάδα μέσω Θράκης. Και είναι αυτός ο ίδιος ο φράχτης που ορισμένοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, να τον ρίξουν. Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη», είπε, για να προσθέσει ότι αυτό «δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ  ο οποίος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά «ακροδεξιά του ρητορική».  Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε οτι ο κ. Σαμαράς  «αντί να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών, έχει το θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχρονική απουσία μιας ολοκληρωμένης και ρεαλιστικής μεταναστευτικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό πλαίσιο».

Με πληροφορίες από Naftemporiki

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top