ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανήλικα αγόρια από Βουλγαρία και Αλβανία στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες κατοίκων στην περιοχή του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις οποίες ανήλικα αγόρια από Αλβανία και Βουλγαρία έρχονται στην πόλη για να κάνουν πιάτσα.

Οπως γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Espresso», η οδός Αφροδίτηςσυγκεκριμένα έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια τα οποία εκμεταλλεύονται κυκλώματα στον χώρο του trafficking.

«Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», λέει στην εφημερίδα από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ALBANIANS.GR ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα παιδιά έρχονται στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές, ενώ τα περισσότερα φτάνουν με τρένο ή λεωφορείο. «Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso κάτοικος της περιοχής.

ΠΗΓΗ http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=218641

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top