Αγγελίες Εργασίας

Αγγελίες Εργασίας Ζητούνται Οικιακές Βοηθοί

Ψάχνεις για νόμιμη καθημερινή εργασία με σταθερό μισθό?  Ζητούνται Οικιακές Βοηθοί

Το Douleutaras.gr η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών στην Ελλάδα αναζητά οικιακές βοηθούς για μόνιμη και σταθερή εργασία σε όλη την Αττική!
Πώς λειτουργεί η υπηρεσία καθαρισμού του Douleutaras.gr;

➔ Οι οικιακές βοηθοί που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr δηλώνουν αρχικά τις ώρες και τις ημέρες της εβδομάδας που μπορούν να εργαστούν, καθώς και την περιοχή τους.
➔ Η ομάδα του Douleutaras.gr αναθέτει τις εργασίες σε κάθε οικιακή βοηθό, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την περιοχή και την ενημερώνει λεπτομερώς για τις εργασίες που περιλαμβάνει ο κάθε καθαρισμός.
➔ Όλες οι οικιακές βοηθοί που συνεργάζονται με την ομάδα καθαρισμού του Douleutaras.gr εργάζονται καθημερινά και πληρώνονται άμεσα για τις εργασίες που εξυπηρετούν.

Τι προσφέρει η υπηρεσία καθαρισμού του Douleutaras.gr;

● Σταθερή, καθημερινή και νόμιμη εργασία με πλήρη ασφάλιση.
● Μηνιαίο Εισόδημα έως 600€ καθαρά.
● Κάλυψη μεταφορικών εξόδων.
● Καθημερινή πληρωμή με την ολοκλήρωση της εργασίας.
● Δωρεάν εξοπλισμός για κάθε καθαρισμό.

 

Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί, όμως, δεν είναι απαραίτητη. Όλες οι οικιακές βοηθοί του Douleutaras.gr, προτού αναλάβουν καθαρισμούς εκπαιδεύονται, εντελώς δωρεάν. Έτσι εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα της εργασίας τους!

Τηλεφωνώ επικοινωνίας 6980870531

Ψάχνεις για νόμιμη καθημερινή εργασία με σταθερό μισθό; Στείλε την αίτηση σου στο http://cleaning.douleutaras.gr/zitountai-katharistries/ και κάνε ένα νέο ξεκίνημα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top