ΑΛΒΑΝΙΑ

Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα γίνει Αλβανία

Άντε πάλι ξανα-μανα τα ίδια και τα ίδια.. Η Αλβανία για άλλη μια φορά και ειδικά η κομουνιστική περίοδος επί Ενβέρ Χότζα γίνεται παράδειγμα εκφοβισμού για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Φελίπε Γκονζάλες, του επί 14 χρόνια πρωθυπουργού της Ισπανίας, ο οποίος συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σύμφωνα με τον 73 χρονο πολιτικό λοιπόν , όποιοι στην Ελλάδα λένε ότι η χώρα θα μπορούσε να φύγει από το ευρώ και να έχει ανάπτυξη, λένε ψέματα. Η Ελλάδα θα αλβανοποιηθεί, θα γυρίσει στην εποχή του Ενβέρ Χότζα και το νόμισμά της θα υποτιμηθεί κατά 200%. Η Ευρώπη μπορεί να πάθει ζημιά από την αποχώρηση της Ελλάδας αλλά η Ελλάδα θα καταστραφεί.

Πριν λίγες μέρες ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκτίμησε ότι η Ελλάδα έχει γίνει ήδη Αλβανία αλλά χωρίς τον Ενβέρ Χότζα, γιατί ο Ενβέρ Χότζα, σύμφωνα με τον έλληνα πολιτικό,  ήταν προσωπικότητα.

Διαβάστε εδώ Πάγκαλος «Αλβανία έχουμε γίνει, χωρίς Ένβερ Χότζα, γιατί ο Ένβερ Χότζα ήταν προσωπικότητα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top