ΕΙΔΗΣΕΙΣ

American Lotery Αμερικάνικη Λοταρία 2014 Επίσημο πρόγραμμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ

Επίσημη ΗΠΑ Πράσινη Vard Κλήρωσης Πρόγραμμα 2014
Διαφορετικότητα βίζας – DV 2016
ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΠΟΥΔΕς και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ LOTTERY
Μόνο Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής της Πράσινης Κάρτας Lottery (ποικιλότητα Visa) μπορεί να γίνει αποδεκτή για την ευκαιρία να κερδίσει και να γίνει αμερικανός πολίτης. Όλοι οι νικητές και τα μέλη των οικογενειών τους είναι σε θέση να ζουν, να εργάζονται, και να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να γίνει αμερικανός πολίτης!

 

Κλήρωση για Πράσινη Κάρτα ΕΙΝΑΙ Επίσημο πρόγραμμα της κυβέρνησης
Οι ΗΠΑ στο Κογκρέσο ανέθεσε διαφορετικότητα των μεταναστών Πρόγραμμα Visaχορηγείται σε ετήσια βάση από το Υπουργείο Εξωτερικών και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους του τμήματος 203 (c) του νόμου περί Μετανάστευσης και Ιθαγένειας (ΙΝΑ).
Το τμήμα 131 του το νόμο περί μετανάστευσης του 1990 (Pub. L. 101-649) τροποποιήθηκε ΙΝΑ 203 και προβλέπει μια κατηγορία μεταναστών γνωστή ως « Μετανάστες τη διαφορετικότητα. “Τμήμα 203 (c) του ΙΝΑ παρέχει κατ ‘ανώτατο όριο των 55.000 Διαφορετικότητα Θεωρήσεις (DVS) η κάθε μία φορολογικού έτους με σκοπό να διατεθούν σε άτομα από χώρες με χαμηλά ποσοστά μετανάστευσης προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
Το ετήσιο πρόγραμμα DV κάνει θεωρήσεις που διαθέτουν τα πρόσωπα συνάντηση απλές, αλλά αυστηρές, απαιτήσεις επιλεξιμότητας. Ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, κλήρωση Λοταρία επιλέγει τους νικητές για DVS. Οι θεωρήσεις που κατανέμονται μεταξύ των έξι γεωγραφικές περιοχές,
με αύξηση του αριθμού των θεωρήσεων που πηγαίνουν στις περιοχές με τα χαμηλότερα ποσοστά μετανάστευσης, και χωρίς θεωρήσεις πρόκειται για τους υπηκόους των χωρών στέλνει περισσότερους από 50.000 μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών . Μέσα σε κάθε περιοχή, καμία χώρα δεν μπορεί να λάβει πάνω από επτά τοις εκατό των διαθέσιμων DVS σε ένα χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top