ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλβανία: Συνάντηση Νισάνι – Ράμα για το σκάνδαλο στη Κεντρική Τράπεζα

Οι εξελίξεις στην Κεντρική Τράπεζα της Αλβανίας έπειτα από τη σύλληψη του διοικητή της Άρντιαν Φουλάνι συζητήθηκαν μεταξύ του προέδρου και του πρωθυπουργού της χώρας, Μπουγιάρ Νισάνι και Έντι Ράμα.

 

Οι δύο άνδρες μίλησαν για την ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας στη συνέχιση των εργασιών της Κεντρικής Τράπεζας επισημαίνεται και πως τα περαιτέρω βήματα στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του Ιδρύματος προϋποθέτουν ενδυνάμωση της ανεξαρτησίας της Κεντρικής Τράπεζας.

Η συνάντηση των κ.κ. Νισάνι και Ράμα έγινε έπειτα από τη σύλληψη του κ. Φουλάνι, με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας, με αφορμή την κλοπή 713 εκατομμυρίων λεκ (περίπου 6,63 εκατ. δολάρια) από έναν υπάλληλο του Ιδρύματος, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα.

 
Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/492488/alvania-synantisi-nisani—rama-gia-to-skandalo-sti-kentriki-trapeza#ixzz3CnEY2QQB

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top