ΑΛΒΑΝΙΑ

Αλβανία: Κάμερα καταγράφει στην Μεγάλη Πρέσπα μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με το τέρας του Λοχ Νες 

Η Νέσι, το δημοφιλές «τέρας του Λοχ Νες» που σύμφωνα με έναν θρύλο, ζει σε λίμνη στα Χάιλαντς της Σκωτίας, μοιάζει να μην είναι η μοναδική στον κόσμο με την ίδια μορφή.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube δείχνει πως υπάρχει παρόμοιο πλάσμα με τη Νέσι και ζει στη Μεγάλη Πρέσπα. Το βίντεο, που καταγράφηκε κοντά στο αλβανικό χωριό Πρετορ, δείχνει το κεφάλι και ένα μέρος του λαιμού του “τέρατος” που αναδύεται από τη θάλασσα προς τη μεριά της Αλβανίας.

Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι όντως είναι η Νέσι, άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα γιγαντιαίο γατόψαρο. Ο καθηγητής γεωγραφίας Σίμα Τζονόσκι δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι «γίνονται πολλά μυστηριώδη γεγονότα στη Μεγάλη Πρέσπα που δεν γίνονται σε άλλες λίμνες».

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/entry/meyale-prespa-kamera-katayrafei-mesteriodes-plasma-poe-moiazei-me-to-teras-toe-loch-nes_gr_5a4764dce4b025f99e1b9dfd?utm_hp_ref=gr-diethnes&ncid=fcbklnkgrhpmg00000001

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top