ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλβανία: Η μυστική υπηρεσία έβαλε «κοριούς» στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας και ο σύμμαχος στην κυβέρνηση, Ιλίρ Μέτα, παρακολουθούνται από την αλβανική κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές όπως δημοσίευσε το ‘A1 REPORT’.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι και άλλα μέλη του Κοινοβουλίου έχουν τεθεί υπό επιτήρηση από τις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας.

Αυτά τα γεγονότα, όπως αναφέρουν οι πηγές, ανάγκασαν τους σοσιαλιστές βουλευτές Pjerin Ndreu, Xhemal Qefalia και Pirro Lutaj, να ζητήσουν έλεγχο από το Ιδρυμα που διοικείται από τον Vishon Ajazi.

Το σχετικό έγγραφο που διέρρευσε στη δημοσιότητα θα υποβληθεί προς τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα και τον αρχηγό του Κοινοβουλίου Ιλίρ Μέτα. Το έγγραφο λόγω των διαβαθμισμένων πληροφοριών που περιέχει δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα κατά τις εργασίες της Βουλής.

Οι σοσιαλιστές βουλευτές παρουσίασαν την έκθεση, χθες, στην Επιτροπή Ασφάλειας και εγκρίθηκε μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας, αφού η αντιπολίτευση συνεχίζει να μποϋκοτάρει τις εργασίες του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σέκουλι.
Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/496478/alvania-i-mystiki-ypiresia-evale-korioys-ston-prothypoyrgo-kai-ton-proedro-tis-voylis#ixzz3DkEzGjlO

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top