ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλβανία: Ένοπλη επίθεση σε ελικόπτερα της αστυνομίας

Ένοπλη επίθεση δέχτηκαν δύο ελικόπτερα της αλβανικής αστυνομίας, τα οποία πραγματοποιούσαν πτήσεις για τον εντοπισμό και την καταστροφή χασισοφυτείων σε ορεινές περιοχές της χώρας.
Ομάδα ενόπλων επιτέθηκε και πυροβόλησε κατά των ελικοπτέρων, με αποτέλεσμα τρεις σφαίρες να χτυπήσουν το ένα ελικόπτερο τύπου ΒΟ105 και μια ένα Cougar που επιχειρούσε μαζί του. Πάντως και τα δύο ελικόπτερα προσγειώθηκαν κανονικά και αποφεύχθηκαν τραυματισμοί των αστυνομικών.
Το πρώτο ελικόπτερο χτυπήθηκε στον έλικα, στην ουρά, και στη δεξαμενή καυσίμων, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών. Οι δύο πιλότοι κατάφεραν να το προσγειώσουν με ασφάλεια, χωρίς να τραυματιστεί κανένας από τους επιβαίνοντες.
Το δεύτερο ελικόπτερο δέχθηκε μια σφαίρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης ζημία, χωρίς να κινδυνεύσουν ο πιλότος και οι αστυνομικοί.
Η αστυνομία εδώ και έξι μέρες πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή της Σκόδρας και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, μόνο την περασμένη Τρίτη καταστράφηκαν περίπου 13.000, ενώ από την αρχή της επιχείρησης έχουν καταστραφεί 99.960.
Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/488008/alvania-enopli-epithesi-se-elikoptera-tis-astynomias#ixzz3Ba46ainJ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top