ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλβανία Δείτε τι σημαίνει στήσιμο ποδοσφαιρικού αγώνα  ΒΙΝΤΕΟ 

Η αναμέτρηση της Φλαμουρτάρι με την Τέουτα Ντουρές για το αλβανικό πρωτάθλημα έληξε με νικήτρια την πρώτη, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το τελικό 2-1, όμως, επικρίθηκε τόσο από τους νικητές, όσο και από όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, αφού οι αμυνόμενοι και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μόνο… αυτογκόλ δεν επιχείρησαν να βάλουν ώστε να γνωρίσουν την ήττα.

Στα 5 λεπτά των καθυστερήσεων, οι ποδοσφαιριστές της Τέουτα είχαν άκρως αντιαθλητική συμπεριφορά και άφηναν τους αντιπάλους τους να φτάνουν με άνεση κοντά στην εστία του τερματοφύλακα.

Ο τελευταίος έβγαινε διαρκώς εκτός θέσης για να… βοηθήσει στην επίτευξη του τέρματος που θα οδηγούσε την ομάδα του στην ήττα.

Κανείς δεν υπολόγισε, βέβαια, την αστοχία των γηπεδούχων, με συνέπεια κάθε επόμενη “ευκαιρία” να μοιάζει ακόμα πιο αστεία από την προηγούμενη, μέχρι το… λυτρωτικό γκολ του 95′.

Ο σύλλογος ζήτησε έρευνα από την Αλβανική Ομοσπονδία και αν δεν πεισθεί από τα αποτελέσματα απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι σημαίνει στήσιμο ποδοσφαιρικού αγώνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top