ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Αλβανία αγκαλιά μα το όνειρο σήμερα στο “Ελμπασάν Αρένα”

Αλβανία και Σερβία τίθενται ξανά αντιμέτωπες για τα προκριματικά τουEuro 2016 αυτή τη φορά στο Ελμπασάν.

Η Αλβανία σε περίπτωση που φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Δανία θα προκριθεί αυτόματα για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης κι αυτό κάνει ακόμη πιο διψασμένους τους παίκτες του Ντε Μπιάσι, του τεχνικού της ομάδας.

[maxbutton id=”5″]

Αυτός από τη μεριά του δήλωσε: “Για μένα αυτό το ματς δεν έχει περισσότερη πίεση απ’ ότι είχαν τα προηγούμενα. Θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα παίξουμε έξυπνα. Θέλουμε όμως εκτός από ποδόσφαιρο να σεβαστούμε και τον αντίπαλο. Καλώ τον κόσμο να διαγράψει το παρελθόν και τα όσα έγιναν”.

Στο γκρουπ η Πορτογαλία έχει 15 βαθμούς, η Δανία 12 και η Αλβανία 11. Σε περίπτωση νίκης της Αλβανίας σήμερα, αυτομάτως περνάει στην τελική φάση του Euro 2016. Η Αλβανία έχει ακόμα έναν αγώνα εκτός έδρας με την Αρμενία. Η Αλβανία είναι αγκαλιά με το όνειρο, το οποίο θα την βάλει για πρώτη φορά στην ιστορία της, την Εθνική Αλβανίας στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου, και θα κάνει περήφανους εκατομμύρια Αλβανούς ανά το κόσμο.

[maxbutton id=”6″]

Η ατμόσφαιρα στην “Ελμπασάν Αρένα” αναμένεται “καυτή” και το κλίμα τεταμένο τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ως εκ τούτου τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου θα είναι δρακόντεια προς αποφυγή επεισοδίων. 2.500 αστυνομικοί και άνδρες της αντιτρομοκρατικής θα βρίσκονται στους δρόμους ενω τα μαγαζιά που βρίσκονται σε ακτίνα λίγων μέτρων από το γήπεδο θα παραμείνουν κλειστά πριν και μετά το ματς .

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top