ΑΛΒΑΝΙΑ

Αλβανοί και Σέρβοι … μαζί! (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα ενότητας και φιλίας μεταξύ των δύο λαών έστειλαν πέντε ποδοσφαιριστές της Λάτσιο, εκ των οποίων οι δύο είναι Σέρβοι και οι τρεις Αλβανοί.

Την ίδια ώρα που οι πολύ άσχημες εικόνες από τον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία είναι ακόμη νωπές και οι εθνικιστικές φωνές από τις δύο χώρες συνεχίζουν το… πανηγύρι, πέντε ποδοσφαιριστές δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του αθλητισμού.

Όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Λάτσιο στο facebook, πέντε παίκτες του συλλόγου -δύο από τη Σερβία και τρεις από την Αλβανία- έστειλαν ηχηρό μήνυμα ειρήνης και φιλίας των δύο λαών.

Οι Σέρβοι Τζόρτζεβιτς και Μπάστα και οι Αλβανοί Τσάνα, Μπερίσα και Στρακόσια έδωσαν τα χέρια σε μια συμβολική κίνηση που αποδεικνύει πως τα δύο έθνη δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της φωτογραφίας «μαζί».

 

Μάλιστα ο Τζόρτζεβιτς σε Μέσο της Ιταλίας ξεκαθάρισε: «Θέλω να τονίσω κάτι, τώρα που έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τους Αλβανούς συμπαίκτες μας. Μίλησα σε εντελώς φιλικό κλίμα με τους Μπερίσα και Τσάνα στο Βελιγράδι. Στη Λάτσιο έχουμε ένα κοινό στόχο κι αυτός είναι οι νίκες. Από όταν γύρισα στη Ρώμη όλα είναι όπως πριν και η σχέση μας με τους Τσάνα και Μπερίσα παραμένει η ίδια. Μάλιστα, μιλήσαμε για ότι συνέβη αλλά πάντα σε φιλικό κλίμα».

πηγη http://www.sport-fm.gr/article/serboi-kai-albanoi-mazi-pic/791890

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top