ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλβανοί Επενδυτές Αγοράζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αλβανοί επενδυτές μέσω του πρώην ποδοσφαριστή της ομάδας Άντι Λίλα, φέρονται ως ενδιαφερόμενοι να επενδύσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να είναι σύμφωνος και να θέλει συμπαίκτες στο γήπεδο της διοίκησης. «Αγκάθι» για την ενδεχόμενη συμφωνία είναι οι οπαδοί, που δεν συμφωνούν με την συγκεκριμένη εξέλιξη για προφανείς λόγους που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο.

Οι επενδυτές έφτασαν στον ΠΑΣ, μέσω του Άντι Λίλα, πρώην παίκτης της ομάδας και νυν ποδοσφαιριστή της ιταλικής Πάρμα. Ο Λίλα γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ ακόμα οι επαφές είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν μπορούμε να ξέρουμε το πως θα αναμειχθούν οι Αλβανοί με τα διοικητικά της ομάδας της πρωτεύουσας της Ηπείρου.

Οι οπαδοί δεν θέλουν επ’ ουδενί να μπουν στην ομάδα οι Αλβανοί επενδυτές.

Η αντίθεση των οπαδών παραπέμπτει αφενός σε λόγους… εθνικής υπερηφάνειας καθώς υποστηρίζουν ότι δεν μπορούμε να γίνουμε ιδιοκτησία των ανθρώπων που ήρθαν εδώ (στην Ελλάδα) ως φτωχοί εργάτες και τώρα θέλουν να γίνουν αφεντικά.

 

ΠΗΓΗ http://www.koolnews.gr/sports/579037-alvanos-ependitis-agorazei-ton-pas-giannina-zontanevoun-ta-fantasmata-ton-tsamidon/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top