ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanians.gr Birthday Party 25 Tetor @ Royal Arion Peristeri

Festojmë 7 vite të portalit Albanians.gr (Rinia) . 7 vite në shërbim të komuniteti shqiptar në Greqi.

Ju ftojmë të festojmë së bashku në një super party me muzikë shqiptare në një vënd që mund të dëgjojmë muzikën tonë dhe të kërcejmë

Ejani të argëtohemi në një ambient cilësorë dhe të ngrohtë

Sala ndodhet: Royal Arion, Arkadias 16 Peristeri (Afër stacioni të metros në Agio Antonio)

Hyrja 10 euro me një pije

(Vodka, whisky, birrë, verë, etj)

Shishja 90 euro në 5 veta

Jeni të mirëpritur 🙂

Tel për rezervime dhe info

6980162333 dhe  6979489060

Eventi ne Facebook  https://www.facebook.com/events/697877066948119

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top