Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Albanians.gr 7 vjet në shërbim të emigrantëve shqiptar në Greqi

Albanians.gr është portali i parë dhe më i madh që i dediktohet shqiptarëve që ndodhen në Greqi. Dhe tani për pak ditë mbush 7 vjet funksionimi. 7 vjet në shërbim të emigrantëve shqiptarë në Greqi.

Sllogani jonë është: Informim-Komunikim-Argëtim. Vizioni jonë është të krijojmë komunitetin online shqiptarë në Greqi. Të krijohet një vënd për komunitetin shqiptarë ku shqiptarët e Greqisë do kenë mundësi të informohen për përballimin e problemeve të emigracionit, dhe problemet e përditëshme, të kounikojnë me njëri tjetrin, të “qajnë hallin” të shkëmbejnë shqetësime dhe ide mes tyre, si dhe të argëtohen.

Puna jonë sistematike, e organizuar, e cila gjithëmonë kishte , ka dhe do të ketë si udhëzues shërbim sa më të mirë dhe informimin e saktë të komunitetit shqiptarë në Greqi, ka bërë që e gjithë përpjekja jonë të “përqafohet” nga Shqiptarët e Greqisë.

Këtë e vërtetojnë numrat, vizitat në faqen tonë, miqtë në facebook, pjesmarrja në mbrëmjet argëtuese që organizojmë.

Akoma një vit po na “shtohet në kurriz”. Kjo rrit përgjegjësinë tonë, për të krijuar shërbime akoma më të mira, për të luftuar akoma më shumë për gjetjen e informacionit, të saktë dhe në kohë reale, për tu bërë mbështetja e komunitetit shqiptarë në Greqi.

Dëshirojmë me këtë rast , të falenderojmë të gjithë ju, të gjithë ju që jeni pjesë e këtij vizioni, që na jepni fuqinë dhe kurajon të vazhdojmë përpara.

Shërbimet e Albanians.gr

Grupi Albanians.gr përbëhet nga disa element të lidhur ngushtë me njëri tjetrin, të cilët si rezultat japin këtë punë të shkëlqyer.

Cilët janë këto element: (Klikoni dhe lexoni më poshtë)

Portali www.albanians.gr

albanian.gr

 

 

RINIA -RINIA SHQIPTARE NË GREQI

rinia2

SHQIPTARËT NË GREQI

 

Profilet Rinia Corner-Αλβανική Νεολαία

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top