Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Winter Party më 26 Janar 2013 @ Orfeas Kalithea

Duke u munduar të ngrohim sado pak netët e vëshitra të dimrit ju ftojmë të argëtohemi së bashku me muzikë shqiptare(dhe jo vetëm)

deri në orët e para të mëngjezit

 

Albanians.gr organizon mbrëmjen rinore tradicionale të muajit dhe ju fton edhe juve të argëtohemi ashtu siç vetëm rinia shqiptare di!

Muzika:  > ALB Folklore > RnB, Hiphop > ALB Clubbin > ΑLB Traditional

Çmimet:

Hyrja 10 euro me pije!

Pija e dytë 6 euro! Çmimi i shishes 80 euro (5 bileta + 30 euro)

 

Mbrëmja do të organizohet tek salla ORFEAS, pranë stacionit të metrosë në Kalithea. Rruga Patriarxou Grigoriou 69 Kalithea, 50m nga stacioni i trenit të Kalitheas.

Për rezervime dhe informacione kontaktoni në numrin: 6989564225

 

VINI RE MESHKUJT DUHET TË JENË TË SHOQΕRUAR

 

Ju sugjerojmë të rezervoni tavolinë

 

Jeni të mirëpritur 🙂

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top