ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Winter Party 18 Janar 2014 ora 23.00 Salla Palataki Kalithea

Party origjinali

Është dimër…Bën ftohtë? Ne Rinia Shqiptare në Greqi nuk mposhtemi kurrë…akoma dhe një dimër do ta djegim me argëtim deri në orët e para të mëngjesit!  ALBANIAN WINTER PARTY 2014!

Muzika më e mirë e zgjedhur, shqiptare greke dhe e huaj, popullore dhe moderne do bëjnë të kalojmë një mbrëmje fantastike! Mos e humbisni…

Kur do bëhet ALBANIAN WINTER PARTY?

ALBANIAN WINTER PARTY do organizohet të SHTUNËN 18 JANAR 2014

Hapja do bëhet në orën 23.00. Mbyllja kur të lodhemi duke kërcyer 😀

Ku do bëhet ALBANIAN WINTER PARTY?

ALBANIAN WINTER PARTY do organizohet në Sallën e mrekullueshme PALATAKI e cila ndodhet në Kalithea.

Adresa THISEOS (EL.VENIZELU) 162 KALITHEA ATHINË. Për të parë në hartë se ku ndodhet salla Palataki klikoni këtu HARTA

Salla ndodhet në rrugën më qëndrore të Kalitheas, kështu që ardhja është shumë e lehtë nga të gjithë anët e Athinës. Gjithashtu kush nuk disponon makinë mund të vij me Mjetet e Transportit Publik Autobuzat 040, 911 si dhe trolej 1 dhe 5. Stacioni që do duhet të ndaloni është Platia Vadhaki.

Çmimet

Hyrja 10 euro me një pije!

Pija e dytë 5 euro

Çmimi i shishes 90 euro (5 bileta +30 euro)

 

 Telefona per pronotim dhe informacione 6979489060 (UP)

Ju sygjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

 

Vini re: Meshkujt duhet të jenë të shoqëruar.

Shënim kur themi meshkujt duhet të jenë të shoqëruar, lejohet dhe 2 djem një vajzë, ose 3 djem 2 vajza etj

 

Ju mirëpresim të gjithëve

 

Foto nga mbremja qe organizuam:

[fbphotos id=696665057041057]

[fbphotos id=696665057041057 limit=4]

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top