Albanian Wedding

Albanian Wedding in Greece  është shërbimi më i ri që ofrohet nga portali albanians.gr për shqiptarët në Greqi.

 

Për ju që eventet e jetës doni ti ktheni në një përrallë të vërtet me protagonist ju dhe shpirtin tuaj binjak.Mos nguroni !

Dhe ngaqë koha është flori  ne ju ndihmojmë të organizojmë festën e jetës tuaj shpejt , bukur dhe  me profesionalizëm, pa u dashur ju të lodheni ditë të tëra duke kërkuar! Ofertat dhe çmimet që ofrojnë bashkpuntorët tanë janë më të ultat në tregun grek!

Cilësi shumë e lartë shërbimi dhe organizimi. Salla të ndryshme sipas preferencës tuaj. Zbukurime siç i ëndërroni. Muzikë shqiptare nga e gjithë trevat e Shqipërisë si dhe muzikë e huaj dhe greke! Video , dhe fotografi profesioniste dhe të cilësisë të lartë

Marrim përsipër të organizojmë

 1. Dasma
 2. Fejesa
 3. Pagëzime
 4. Parti ditlindjesh dhe festash
 5. Simpoziume dhe konferenca

Tek ne do gjeni paketa të plota organizimi ose dhe shërbime të veçuara.

 1. Paketa të plota për dasma ,  fejesa , pagëzime.
 2. Organizimi dhe menaxhimi  I festës
 3. Ambjenti  që do organizohet festa. Ambjente të hapura ose të mbyllura (salla)
 4. Muzikë (DJ , boxe, dritat etj)
 5. Video I festës.( HD video, videoclipe, etj)
 6. Fotografitë e festës. (Albume elektronike, albume të thjeshta ,foto të madhësive të ndryshme)

 

Gjithashtu ne mund tju  ndihmojmë të gjeni

 1. DJ
 2. Kameraman
 3. Fotograf
 4. Parukere për nuse
 5. Zbukurime të ndryshme (Sallash , makinash, kishe etj)
 6. Ftesa
 7. Bombonieres

 

Kontaktoni me ne në numrin e telefonit 6979489060

ose me email info@albanians.gr

 

 

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top