Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Valentine’s Day Party më 15 Shkurt ora 23:00 tek salla ONERION në Peristeri

 valentines   Me rastin e Shën Valentinit ju ftojmë te kalojmë së bashku një natë të mrekullueshme :-)
Për çiftet do të kemi një ambient ku mund të kalojnë bukur këndshëm dhe me argëtim :-)
Kurse për ata që janë të lirë përveç këto që përmendim më lart ndoshta ju gjejmë edhe valentinin/valentinën tuaj :p

Ku dhe kur do bëhet mbrëmja

Mbrëmja do bëhet të shtunën 15 Shkurt 2014, ORA 23.00

Mbrëmja do organizohet tek SALLA “ONEIRON”. Adresa ku ndodhet salla është Rruga Agjias Paraskevis 1 & Kifisu në Peristeri. (Burnazi, Athinë)


PËR TË PARË NË HARTË SE KU NDODHET SALLA ONEIRION KLIKONI KËTU

ÇMIMET

Hyrja 10 euro me një pije!

Çmimi i Shishesh 90 euro! (5 bileta + 40 euro)

Pija e dytë 7 euro!

Telefona per pronotim dhe informacione 6979489060 (UP)

Ju sygjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

 

Vini re: Meshkujt duhet të jenë të shoqëruar.

Shënim kur themi meshkujt duhet të jenë të shoqëruar, lejohet dhe 2 djem një vajzë, ose 3 djem 2 vajza etj

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top