ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Summer Party 12 dhe 14 Gusht@Bikini Beach Loutra Alimou 

Për të gjithë ata që këtë Gusht nuk do shkojnë për pushime dhe do jenë në Athinë, destinacioni për të kaluar ndryshe është një.  🙂  Albanian Summer Party. Super party me muzikën më të mirë shqiptare greke dhe të huaj që do na bëjnë të kalojmë një mbrëmje fantastike.

Party i parë do bëhet të Shtunën 12 Gusht 2017 dhe i dyti të Hënën 14 Gusht 2017.

Party do bëhet në Bikini Beach në Loutra Alimou, një nga beach bar më të bukur të Athinës.

Adresa Leoforos Posidhonos Alimos Athinë. Stasi Tram Loutra Alimou

Hyrja ora 23:00

 Çmimet. Hyrja 10euro me një pije. Shishja 90 euro (5 bileta+40euro)

REZERVIM & INFO TEK:
698 869 6898
Vini re: Në mbrëmjet tona nuk është e detyrueshme të merrni shishe për të rezervuar!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top