ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Party 5 Shtator @ Soho Ladhadhika Selanik

Rinia rikthehet në Selanik për të argëtuar përsëri Shqiptarët që ndodhen në Greqinë veriore.

Kësaj radhe ju mirëpresim tek lokali SOHO, rruga Peristeriou 4 Ladhadika SELANIK 🙂

Ju mirëpresim të argëtohemi sëbashku duke krijuar një atmosferë unike, siç vetëm ne dimë 🙂

KUR DHE KU DO BËHET MBRËMJA

===>TË SHTUNËN 5 Shtator 2015 ORA 23.00
===>«SOHO» NË SELANIK

Adresa: Rruga Peristeriou 4 Selanik

 

===>ÇMIMET
HYRJA 10 EURO ME NJË PIJE
SHISHJA VETËM 80 EURO NË 5 VETA!!!!

VINI RE: Për të gjithë ju që do të merrni pjesë në mbrëmje, duam tju njoftojmë se mbrëmja do të bëhet në klab dhe jo në sallë festash. Pra kuptohet qe ska vënd pët u ulur të gjithe..tamëm si në çdo klab 🙂

REZERVONI TANI TEK 6987419091, 6979489060
VINI RE: PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE)
JENI TË MIRËPRITUR :)

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top