Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Party LIVE with Claydee & Ermal Mamaqi @ Ammos Bikini Loutra Alimou 06/06

Albanian Party LIVE with Claydee & Ermal Mamaqi @  Ammos Bikini Loutra Alimou  06/06

Erdhi Vera Riniaaaaaaaaaaa 😀

Të shtunën më 06/06  do të organizojmë  një mbrëmje shqiptare me pjesmarrjen e këngëtarit dhe producentit të njohur Claydee & humoristi, prezantuesin, showman Ermal Mamaqi!!!

Ora: 23:00

Një nga talentet më të mëdhaja në fushën e muzikës në Greqi, me origjinë shqiptare Claydee dhe Ermal Mamaqi (besojmë se e njohni vetë kush është :D)

Programi muzikorë do të jetë një miks midis këngëve modernve dhe gjithashtu muzikës tradicionale shqiptare. Humor, valle me pak fjalë një atmosferë tërësisht shqiptare! Pra do të kënaqemi në maksimum!!!

Mbrëmja do të bëhet tek:  Ammos Club Bikini në Leoforo Posidhonos Alimo Athinë. Stacioni i tram Loutra Alimou.

Një nga vëndet më të bukura në Athinë 🙂

Hyrja: 15 euro me një pije

Shishja 110 euro ne 5 veta ( 5 bileta + 35)

Ju ftojmë në një mbrëmje të veçantë dhe të mrekullueshme

Telefona për informacione dhe rezervime 6987419091 dhe 6979489060

Jeni të mirëpritur 🙂

 

Për ju që keni dëshirë të udhëtoni nëpër ishuj afër Athinës, organizojmë EKSKURSION NJËDITOR TË SHTUNËN MË 13 QERSHOR 🙂

filadio - Αντιγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top