ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Party Festa e Pavaresise @Venti Club 25 Nentor

Rinia Shqiptare në Greqi, ju fton të gjithëve të mblidhemi në Athinë të festojmë së bashku Festat e Nëntorit, 105 vjetorin e Pavarësisë. Në një ambjent fantatstik në ritmet e muzikës më të zgjedhur shqiptare.

PARTY , do bëhet ë një ambjent të mrekullueshëm, në qëndër të Athinës, ku do kalojmë një mbrëmje fantastike, ME MUZIKËN më të bukur që do e zgjedhin për ne DJ Kreni dhe DJ Clody

Mos e humbisni. Rezervoni tani! 🙂 Do kalojmë një mbrëmje fatastike
Rezervime 698 869 6898 

Informacione për Partin
ALBANIAN PARTY do organizohet të SHTUNËN 25 NËNTOR 2017
Hapja do bëhet në orën 23.00

 

Party do bëhet në VENTI CLUB.
Adresa Lepeniotu 20 Psiri Athinë .
Club Venti ndodhet shumë afër stacionit të Trenit Thisio, dhe nga Stacioni metrosë Monastiraki.

Çmimet. Hyrja 10euro me një pije. Shishja 90 euro (5 bileta+40euro)

Informacione dhe Rezervime 698 869 6898
Jeni të mirëpritur

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top