ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Party 16 Shtator @Venti Club Athinë

Rinia Shqiptare në Greqi, hap sezonin e ri 2017-2018 dhe ju fton në një super party që askush nuk duhet ta humbasi!! Argëtim deri në orët e para të mëngjesit me muzikën më të bukur shqiptare , greke dhe të huaj.

Ky do jetë party i parë, për sezonin 2017-2018. Në vazhdim kemi përgatitur për ju , mbrëmje dhe party të ndryshëm, me këngëtarët më të mirë shqiptarë , por dhe me tema të ndryshme, që do na ofrojnë mbrëmje të paharrueshme në Athinë, mbrëmje dhe party që vetëm RINIA di të organizoj.

ALBANIAN  PARTY , do bëhet ë një ambjent  të mrekullueshëm, në qëndër të Athinës, ku do kalojmë një mbrëmje fantastike, ME MUZIKËN më të bukur që do e zgjedhin për ne DJ Clody

ALBANIAN  PARTY do organizohet të SHTUNËN 16 SHTATOR 2017 

Hapja do bëhet në orën 23.00

Party do bëhet në VENTI CLUB.

Adresa Lepeniotu 20 Psiri Athinë .

Club Venti ndodhet shumë afër stacionit të Trenit Thisio, dhe nga Stacioni metrosë Monastiraki.

Çmimet. Hyrja 10euro me një pije. Shishja 90 euro (5 bileta+40euro)

INROFMACIONE DHE REZERVIME 698 869 6898

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top