ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Party ★ E Shtunë 26/9/2015 | Brando GAZI ★

Një Mbrëmje Shqiptare Në Qëndër Të Gazit!!! :)

Ju mirëpresim të shtunën më 26/9 të argëtohemi nën ritmet e muzikës shqiptare: Moderne dhe tradicionale.

Mbrëmja fillon më 23:00 dhe do të bëhet tek bar-club BRANDO (Persefonis 33 Gazi)

Për të ardhur është shumë e lehtë. Mjafton të merrni metron dhe të zbrisni tek stacioni KERAMIKO.

Kur të dilni nga metroja, zgjidhni anën që vete për nga krahu i lartë i stacionit jo nga shinat e trenit! Sa të dilni në krahun tuaj të djathtë në 30 m distance ndodhet vëndi ku do të argëtohemi :)

Hyrja 10 euro me 1 pije!

Shishja 80/5 veta.

Info & Res

6979489060,  6987419091

Vini re: Në mbrëmjet tona nuk është e detyrueshme të merrni shishe për të rezervuar!

Ju mirëpresim të argëtohemi ala shqiptarçe :)

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top