ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Latin Party 5 Gusht@ Bikini Beach Loutra Alimou

RINIA SHQIPTARE ju fton të gjithëve të shtunën 5 Gusht 2017  të argëtohemi nën ritmet e muzikës shqiptare dhe asaj latine! Një super party që nuk duhet ta humbisni.

Me ne do të jenë edhe mësuesit e kërcimeve latine ANDREAS LOUKAS dhe ELENIZA SOARES që do të na mësojnë hapat për të bërë një mbrëmje sa më të bukur dhe të pa harrueshme!

Gjithashtu në party do këndoj dhe këngëtarja shqiptare SIDORELA OSMANI

Albanian Latin Party do organizohet në BIKINI BEACH, një ambjent fantastik verorë buzë detit.

 Adresa LOUTRA ALIMOU, tek stacioni i TRAMIT Loutra Alimou!

Hyrja ora 23:00

 Çmimet. Hyrja 10euro me një pije. Shishja 90 euro (5 bileta+40euro)

REZERVIM & INFO TEK:

698 869 6898

Vini re: Në mbrëmjet tona nuk është e detyrueshme të merrni shishe për të rezervuar!

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top