ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Latin Party 14 Nëntor @ Ammos Club Loutra Alimou

ALBANIAN LATIN PARTY

Të shtunën më 14 Nëntor ju ftojmë të argëtohemi nën ritmet e muzikës shqiptare dhe asaj latine!

Me ne do të jenë edhe mësues të kërcimeve latine që do të na mësojnë hapat për të bërë një mbrëmje sa më të bukur dhe të pa harrueshme!

OPEN DOORS: 23:00

HYRJA: 10 euro me 1 pije

SHISHJA 80/5 VETA

Adresa LOUTRA ALIMOU, tek stacioni i TRAMIT!

REZERVIM & INFO TEK:

6979489060,  6987419091

Vini re: Në mbrëmjet tona nuk është e detyrueshme të merrni shishe për të rezervuar!
:)

ALBANIAN PARTZ ME RASTIN E 103 VJETORIT TË PAVARSISË

nentor

Shikoni Hartën e Klabit Për të Parë se si mund të vini:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top