ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Greek Night më 22 Mars, ora 23;00 tek salla Orfeas në Kalithea Athinë

greeeknewww    Ne jemi ndryshe dhe argëtohemi ndryshe!
Duke qënë shqiptarë është normale të na pëlqejë muzika jonë dhe vallet tona dhe në të njëjtën kohe duke kaluar me vite të tëra në shtetin Helen, na pëlqenë muzika dhe vallet greke!
Ndaj më 22 Mars, Albanians.gr organizon mbërmjen e dyte shqiptaro-greke. Ritmet e çiftetelisë bashkohen me vallen e naplonit, treshja me zorban dhe qejfi jonë harrinë majat!

Ato çka na bashkojnë janë më shumë se ato që na ndajnë, ndaj dhe ju ftojmë të argëtohemi sëbashku në një mbrëmje speciale me muzikë për të gjitha “gustot”.
Mos harroni të ftoni edhe shokët tuaj, jo vetëm ata shqiptarë por greke dhe çdo kënd tjetër ka qejf të argëtohet!
EJANI TA DJEGIM ASHTU SIÇ VETËM RINIA SHQIPTARE DI 🙂

Mbrëmja do të organizohet të Shtunën më 22 Mars 2014 ora 23.00

====> Çmimet?
Hyrja 10 euro me një pije

Çmimi i pijes së dytë 6 euro
Çmimi i shishes 80 euro (deri në 5 bileta + 30 euro)

====> Vëndi ku do të organizohet Mbrëmja?
Mbrëmja do të organizohet tek Salla luksoze “Orfeas”

Adresa Rruga Patriarxu Grigoriu 69 Kalithea. Salla ndodhet 50m nga stacioni i Trenit të Kalitheas .

Udhëzime për të ardhur: Salla ndhodhet poshtë urës të stacionit të trenit të Kalitheas, paralelisht me shinat e trenit.
Nese vini nga rruga Thiseos/Sivitanidiou , sapo kalon semaforin përpara urës , nuk i ngjithesh urës por bën djathtas tek një rrugë që është paralele me urën. Nëse vini nga ana e Shkollës Sivitanidio(Tayros) tek semafori i urës direkt majtas tek rruga paralele e urës.
Për të parë hartën shypni këtu

====> Telefona per pronotim dhe informacione
6979489060 (UP)

Ju sygjerojmë të rezervoni tavolinë. Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.
====> Vini re: Meshkujt duhen të jenë të shoqëruar.

Shënim kur themi meshkujt duhet të jenë të shoqëruar, lejohet dhe 2 djem një vajzë, ose 3 djem 2 vajza etj

EVENTI NË FACEBOOK   https://www.facebook.com/events/442163552595575/

Ju mirëpresim të gjithëve 🙂

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top