ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Albanian Carnival Party më 2 Mars ora 23.00 tek salla Oneirion Peristeri

carnival    Me rastin e Karnavale ju ftojmë te kalojmë së bashku një natë të mrekullueshme 🙂
Ditën e fundit të karnavaleve do mblidhemi të gjithë në një party fantastik. Muzika shqiptare tradicionale & moderne, muzikë e huaj dhe greke si dhe kësaj here do na bëjnë të dëfrehemi deri në orët e para të mëngjesit…ditën tjetër pushim e kemi kshu që asgjë sna ndalon…

Mbrëmja do bëhet të dielën 2 Mars 2014, ORA 23.00

Eventi do të organizohet tek SALLA “ONEIRON”. Adresa ku ndodhet salla është Rruga Agjias Paraskevis 1 & Kifisu në Peristeri. (Burnazi, Athinë)

 

ÇMIMET

Hyrja 10 euro me një pije!

Çmimi i Shishesh 90 euro! (5 bileta + 40 euro)

Pija e dytë 7 euro!

Telefona per pronotim dhe informacione 6979489060 (UP)

Nëse doni vënd për të ulur duhet të beni rezervim: Për rezervime tavolinash nuk është e detyrueshme të merrni shishe.

 

Vini re: Meshkujt duhet të jenë të shoqëruar.

Shënim kur themi meshkujt duhet të jenë të shoqëruar, lejohet dhe 2 djem një vajzë, ose 3 djem 2 vajza etj

 

EVENTI NË FACEBOOK

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top