ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλβανία: Ενθαρρυντικά σημάδια για την τουριστική κίνηση στην Αυλώνα

 

Επισκέπτες από τη Βουλγαρία, την Τσεχία και τη Γερμανία

 

Επισκέπτες από τη Βουλγαρία, την Τσεχία και τη Γερμανία

κατέφθασαν ήδη από τις πρώτες μέρες του Μαΐου στην πόλη Αυλώνα της Αλβανίας για να κάνουν διακοπές, επιλέγοντας ποικίλες ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές, παραλίες και θέρετρα, επισημαίνεται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων “ΑΤΑ”.

 

 

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Αυλώνα της Ένωσης για τον Τουρισμό της Αλβανίας Βασίλ Μπεντίνι δήλωσε ότι η άφιξη των πρώτων επισκεπτών σηματοδοτεί την έναρξη μιας ενθαρρυντικής τουριστικής κίνησης από επισκέπτες του εξωτερικού. Ο ίδιος διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο αριθμός των ξένων επισκεπτών θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα κορυφωθεί την περίοδο του καλοκαιριού.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των ξένων επισκεπτών καταγράφει συνεχή αυξητική τάση εξαιτίας της αποτελεσματικής συνεργασίας των αλβανικών τουριστικών φορέων με τουριστικούς πράκτορες και γραφεία του εξωτερικού που έχουν συμπεριλάβει την Αλβανία στον “χάρτη” των προορισμών που προωθούν για τη φετινή σεζόν.

 

Πηγή www.kerdos.gr

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top