Shqip

Agron Llakaj në emisionin Ta Kardasians të ANT1 Tv në Greqi 29 Tetor 2014 VIDEO

Aktori dhe prezantuesi shqiptar Agron Llakaj u shfaq tek emisioni TA KARNTASIANS I kanalit Greke ANT1, duke dhuruar çaste të këndshme tek të gjithë pjesmarrësit dhe tileshikuesit

Videoja:

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top