ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγνοούμενος από το 2015 ο άντρας από την Αλβανία, τα οστά του οποίου βρέθηκαν στον Εθνικό Κήπο

Αγνοούμενος από το 2015 ο άντρας από την Αλβανία, τα οστά του οποίου βρέθηκαν στον Εθνικό Κήπο

Λύθηκε το θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν διαδοχικά τον περασμένο Ιανουάριο και τον περασμένο Φεβρουάριο διάσπαρτα και μισοθαμμένα σε παρτέρια στον Εθνικό Κήπο.

Μετά από ανάλυση DNA, ταυτοποιήθηκαν και βρέθηκε πως ανήκουν στον 42χρονο τότε Κοζίτσι Σοκόλ από την Αλβανία, για τον οποίο είχε γίνει δήλωση εξαφάνισής του από τους γονείς του στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο 42χρονος είχε εξαφανιστεί όπως ανέφερε και σχετική ειδοποίηση από το Omnibus Alert και όπως είχε ειπωθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», από την Σαντορίνη όπου εργαζόταν ως υδραυλικός σε εργοτάξιο κατασκευής οικιών. Τότε είχαν βρεθεί δύο στοιχεία, ότι είχε ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και μία ματωμένη μπλούζα και τα προσωπικά του αντικείμενα στον Εθνικό Κήπο, αλλά πουθενά η σορός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα δεν έφερε προθανάτιες κακώσεις, ενώ τα οστά έφεραν έντονα τα ίχνη από δαγκώματα σκύλων. Τα οστά του βρέθηκαν σε δύο χρονικές φάσεις σε παρτέρι του Εθνικού Κήπου, διάσπαρτα και μισοθαμμένα πιθανόν από σκύλους, ενώ η έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατέληξε στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για αυτοχειρία και πως τα υπόλοιπα ακολούθησαν από τους αδέσποτους σκύλους.

ΠΗΓΗ http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eksafanismenos-apo-to-2015-o-antras-ta-osta-toy-opoioy-vrethhkan-misothammena-ston-ethniko-khpo.4696121.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top