ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 50ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO)

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 50ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO)

Στις 9-1-2016 με την κάμερά μας πήγαμε στην Άρνισσα Πέλλας για να κάνουμε  έρευνα σχετικά με μια περίεργη εξαφάνιση ενός 50χρονου Αλβανού υπηκόου με το όνομα Σωτήρης.

Η εξαφάνιση δηλώθηκε από τις 22 Δεκεμβρίου 2015 στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα από την σύζυγό του, η οποία ήρθε από την Αλβανία, όπως επίσης και από τον αδερφό του αγνοουμένου ,ο οποίος εργάζεται και κατοικεί και αυτός στην Ελλάδα. Ο άνδρας που αναζητείται εργάζεται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και λείπει από την κατοικία όπου διέμενε στην Άρνισσα από το πρωί της Δευτέρας της 21ης Δεκεμβρίου.

Όπως θα δείτε σύμφωνα με τα λεγόμενα ,που καταγράφονται στο αποκλειστικό μας βίντεό από μάρτυρες και μέσα από ερωτήσεις μας  στην  έρευνά μας, ο άνδρας νωρίς το πρωί της ημέρας της εξαφάνισής του συναντήθηκε με ομογενή άγνωστο άτομο ,μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και από τότε αγνοείται. Οι αναζητήσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης  στην Διεύθυνση Αστυνομίας της Πέλλας με την βοήθεια της ειδικής υπηρεσίας ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των ερευνών. Ελπίζουμε όλη η έκβαση της υπόθεσης να έχει ένα καλό τέλος. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις το οποίο μπορεί να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση:

ΠΗΓΗ http://tastv.gr/article/agnoeitai-50hronos-stin-arnissa-pellas-video 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top