Shqip

Agjensia Top Lines Kërkon punonjëse për zyrën qëndrore në Athinë

Firma Top-lines kërkon një vajzë për postin e resepsionit në zyrën e Athinës që ndodhet në Metaksurgjio, Psaron 4 Platia Karaiskaki

Kushtet që duhet të plotësoj vajza

  • Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme
  • Njohuri të mira të gjuhës greke dhe shqipe
  • Të ketë njohuri bazë në përdorimin e kompjuterit
  • Njohja e gjuhës angleze do konsiderohet si extra kualifikim extra
  • Nuk është e nevojshme të ketë experiencë më përpara në këtë sektor
  • Vajza duhet të jetë e pajisur me leje qëndrimi me të drejtë punësimi

Vëndi i punës është për full time.

Të interesuarit të klikojnë më poshtë

Kërkohet punonjëse për zyrën qëndrore në Athinë

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top