ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Agimi i Artë transformohet në Agimi Kombëtarë

Greqi. Duke folur përpara 3000 mbështetësëve të të partisë të tij me rastin e përvjetorit të 18të të ngjarjeve në grupishujve Imia, zëdhënësi i Agimit të Artë, Ilias Kasidhiaris deklaroi se në rast se Agimi i Artë shpallet i paligjëshëm, është gati partia e re e cila do ta pasojë, e cila do quhet Agimi Kombëtar.

Sipas Kasidhiarit, në  partinë e re nëse ajo krijohet, do të përfshihen automatikisht të gjithë anëtarët dhe simpatizantët aktual.

Vetë Ilias Kasidhiaris, kryetari i Agimit të Artë, Nikos Mihaloliakos si dhe 5 deputetë të kësaj partia janë të akuzuar nga drejtësia greke, për krijim dhe pjesmarrje në organizatë kriminale.

albanians.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top