ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Agimi i Artë”: Shqiptarët të dëbohen nga Greqia

Incidentet e ndodhura së fundmi në Përmet

kanë ngjallur edhe reagimet e partisë neonaziste greke, “Agimi i Artë”.

“Shteti i kaçakëve po terrorizon grekët dhe po pushton kishat ortodokse përmes paramilatarëve dhe policisë private”, shkruan një deklaratë e “Agimit të Artë” në përgjigje të përplasjeve mes policisë private dhe një grupi besimtarësh ortodoksë në qytetin e Përmetit.

Qeveria greke nuk po bën asgjë për të parandaluar këto ngjarje. “Agimi i Artë” kërkon një reagim të shpejtë ndaj provokacioneve të shqiptarëve. Duhet të mbrojmë vëllezërit tanë. Ndërsa të gjithë emigrantët shqiptarë në Greqi, duhet të dëbohen menjëherë”, përfundon deklarata.

burimi www.shekulli.com.al

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top