ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Agimi i Artë kërcënon me luftë Shqipërinë Nuk ikim pa çliruar Himarën VIDEO

Dhe një herë anëtarët e Partisë Nacionaliste Greke

Agimi i Artë përfituan nga neglizhenca e Qeverisë Shqiptare dhe bën thirrje antishqiptare, por kësaj rradhe jo në Parlamentin Grek apo në selinë e tyre në Athinë, por brënda territorit Shqiptarë, në Himarë.

 

Një ditë mbas incidentit që shkaktuan anëtarët e kësaj partie me gazetarët shqiptarë, gjatë ceremonisë të 3 vjetorit të vdekjes të një të riu në Himarë, stacioni televiziv shqiptarë Top Channel publikoi videon gjatë ceremonisë, ku anëtarët e kësaj partie (dhe shumë shtetas shqiptarë mes tyre) kërcënojnë me luftë Shqipërinë , duke thënë se nuk do largohemi deri sa të çlirojmë Himarën.

Elementët e kësaj partie po mundohen të minojnë marrdhënjet Shqiptaro-Greke, të nxisin urrejtjen mes popujve dhe me deklarata të tilla i vejnë benzinë zjarrit që quhet Ballkan. Ballkani ka nevojë për qetësi dhe zhvillim, dhe jo për urrejtje , luftë dhe rracizëm.

 

Shteti shqiptarë, qeveria shqiptare duhet që të shpallë çdo anëtarë të kësaj partie Persona Non Grata, si dhe të ndaloi çdo aktivitet të kësaj partie dhe të simpatizantëve të tyre (shtetas shqipëtarë fatkeqësisht) në territorin e Republikës të Shqipërisë.

 

Ja video me deklaratat e anëtarëve të Agimit të Artë dje në Himarë

Burimi i videos Kanali televiziv Top-Channel

{youtube}Kxf8W3qIQOI{/youtube}

 

 

LEXONI AKOMA
Agimi i Artë, akte antishqiptare në Himarë

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top