ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο δράστης του φόνου της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα

Αυτός είναι ο δράστης του φόνου της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα

Είχε εμφανιστεί στην 32χρονη γυμνάστρια ως Ιταλός υπήκοος που ονομαζόταν Erisiano Capetano, αποκρύπτοντας ότι ήταν από την Αλβανία.

 

Τα ψέματα του 30χρονου δράστη και αυτόχειρα, είχαν αποτελέσει την αιτία που η 32χρονη Ελίνα Βαχαβιόλου, είχε ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους. Ο 30χρονος είχε εμφανιστεί στην Ελίνα, ως… Ιταλός υπήκοος, που ονομαζόταν Erisiano Capetano, αποκρύπτοντας ότι ήταν από την Αλβανία και το πραγματικό του επώνυμο ήταν Ismaigil. Είχαν συναντηθεί σε γυμναστήριο της Καλαμάτας, όπου μοιράζονταν την κοινή τους αγάπη στην εκγύμναση. Κάποια στιγμή ανέπτυξαν προσωπικές σχέσεις.

Τον Μάιο του 2014, ο 30χρονος είχε συλληφθεί στην Καλαμάταγιατί είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν είχε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Τον Ιούνιο όπως προβλέπεται από τον νόμο του δόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα προκειμένου να εγκαταλείψει την Ελλάδα εντός 30 ημερών. Ποτέ δεν το έκανε όμως. Πριν από δύο μήνες, λίγο πριν τις γιορτές, η Ελίνα φαίνεται να κατάλαβε πολλά από τα ψέματα του νεαρού άνδρα, κυρίως την καταγωγή του, ενώ δεν έλαβε και πειστικές απαντήσεις από εκείνον. Η 32χρονη γυμνάστρια διέκοψε τη σχέση μαζί του ενώ εκείνος συνέχισε να την πολιορκεί πιεστικά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 32χρονη είχε συνδεθεί με άλλον άνδρα, κάτι που έμαθε Erisiano και οι προσεγγίσεις του φαίνεται να έγιναν πιο απειλητικές.
Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 30χρονος, τυφλωμένος από ζήλια, έστησε ενέδρα στην Ελίνα, έξω από το σπίτι της στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που να έχουν δει τη μοιραία συνάντηση. Ο δράστης είχε πυροβολήσει στο κεφάλι την 32χρονη και στη συνέχεια είχε αυτοπυροβοληθεί και ο ίδιος στο κεφάλι. Το μόνο που είχε ακούσει ο πατέρα της κοπέλας ήταν: «Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα».

δράστης εξέπνευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η άτυχη Ελίνα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου δυστυχώς και εκείνη χάνει τη μάχη το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top