ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή την εβδομάδα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια

Αυτή την εβδομάδα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια

 

Εντός της εβδομάδας εισάγεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο», η υπουργός τόνισε ότι «το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια δεν είναι αυτονόητο. Θέλουμε να υπάρχει ένας νόμος που να ισχύει για πάντα, ώστε τα παιδιά να μην έχουν κανένα πρόβλημα».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

«Για να το φτιάξουμε και να προσπαθήσουμε να μη μας το κηρύξουν ξανά αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Προσπαθήσαμε, με βάση την απόφαση που κήρυξε τον προηγούμενο νόμο για την ιθαγένεια αντισυνταγματικό, να κάνουμε έναν τέτοιο συνδυασμό των διατάξεων, ώστε πραγματικά να μη μπορεί να μας τον αγγίξει κανείς στο μέλλον», σημείωσε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αυτή την εβδομάδα θα μπει στη Βουλή, γιατί πραγματικά αυτά τα παιδιά δικαιούνται να είναι πολίτες αυτής της χώρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top