ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η 20χρονη που εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της VIDEO

Αυτή είναι η 20χρονη που εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της

Το κατώφλι της Ασφάλειας Πάτρας πέρασε τελικά χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, η 20χρονη μητέρα που εγκατέλειψε στη μέση το δρόμου τα 3 ανήλικα παιδιά της επειδή ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της με τον νέο σύντροφό της.

Η δραματική υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς η 20χρονη Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα στην Ασφάλεια καθώς δεν έχει χαρτιά παραμονής στην χώρα, ενώ ο πατέρας των 3  παιδιών, και αυτός Αλβανός στην καταγωγή, κρατείται για παράνομη είσοδο.

Ωστόσο, ο 27χρονος πατέρας που συνελήφθη την Πέμπτη όταν και παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία ζήτησε να κρατήσει ο ίδιος τα παιδιά του. Πληροφορίες του tempo24.gr, αναφέρουν ότι βρίσκεται σε απόγνωση και κλαίει και παρακαλεί να τα πάρει πίσω.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι εκτός από τα 3 ανήλικα κοριτσάκια έχει και ένα ακόμα μικρό αγοράκι το οποίο ο πατέρας άφησε σε συγγενικό του πρόσωπο στα Λεχαινά. Τα τρία κοριτσάκια βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

«Δώστε τα σε Ίδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία»

Η 20χρονη μητέρα φαίνεται σε βίντεο του patrastv.gr, να περνάει το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών φορώντας ένα στρατιωτικό μπουφάν. Η γυναίκα φέρεται να εγκατέλειψε την οικογένειά της για να ακολουθήσει το νέο της σύντροφο σε καταυλισμό του Ασπρόπυργου όπου και βρισκόταν μέχρι να παραδοθεί.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top