ΑΛΒΑΝΙΑ

Αυτές είναι οι χώρες που θα αναγνωριστούν οι συντάξεις των Αλβανών μεταναστών  

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας , Εντι Ράμα  παρουσίασε χτες το Εθνικό Πρόγραμμα για της Συντάξεις.

Στην παρουσίαση έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στους Αλβανούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται εκτός Αλβανίας, και για τις προσπάθειες της Αλβανικής Κυβέρνησης να αναγνωριστούν οι συντάξεις των μεταναστών.

Έτσι σύμφωνα με τον  πρωθυπουργό της Αλβανίας , Εντι Ράμα οι  χώρες που αναμένετε να  αναγνωριστούν οι συντάξεις των Αλβανών μεταναστών είναι: το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, η Ρουμανία, η Αυστρία, η Τσεχία το FYROM, και ο Καναδάς. Σύμφωνα με τον  Εντι Ράμα οι συνομιλίες με αυτές τις χώρες είναι στην τελική φάση.

Επίσης πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι σύντομα ξεκινούν η διαπραγματεύσεις με την Ιταλία (Διαβάστε περισσότερο εδώ ==> Ξεκινάνε οι συνομιλίες για τις συντάξεις των Αλβανών Μεταναστών στην Ιταλία)και όπως ανακοινώθηκε από τον  Υπουργός Κοινωνικής Ευημερίας και Νεολαίας Erion Veliaj  εντός του 2015 γίνεται η αναγνώριση και από την Γερμανία(Διαβάστε περισσότερο εδώ ==>Γερμανία Μέσα στο 2015 η αναγνώριση των συντάξεων των Αλβανών μεταναστών)

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top